header

Alkuruoat

Blinipannukakku

blinipannukakku1Ainekset:
7 dl kevytmaitoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ pala tuorehiivaa
3 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
3 kananmunaa
1 ½ tl suolaa
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Avocado-mozzarellabruscettat

bruscetta MAinekset: 
½ maalaisleipä
1 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
2 avocadoa
150 g mozzarellaviipaleita
100 g minitomaatteja
4 rkl balsamicosiirappia
tuoretta basilikaa

Lue lisää...

Grissini Torinesi – Italialaiset leipätikut

Grissinit1Noin 20 leipätikkua

Ainekset:
500 g vehnäjauhoa
300 g vettä
30 g oliiviöljyä
25 g leipäsiirappia
15 g tuorehiivaa
8 g suolaa

Lisäksi:
Virgino makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli)
Seesamin- ja unikonsiemeniä

Lue lisää...

Katkaraputäytteiset avocadot

avocadot MKatkaravuilla täytetyt avocadot on alkuruoka, joka toimii aina!

(4:lle)
Ainekset:
2 syöntikypsää avocadoa
200 g katkarapuja
2 rkl sitruunamehua
1 cm pala tuoretta chiliä
tillinoksia ja sitruunaviipaleita

Lue lisää...

Rieskarullat porosta ja graavilohesta

alkupalarullatAinekset:
1 pkt isoja ohuita Lapin rieskoja

Poroalkupalat:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
mustapippuria
200 g kylmäsavuporoa viipaleina
tuoretta persiljaa

Lohialkupalat:
200 g mustapippuri-tillituorejuustoa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ rkl sitruunamehua
200 g graavilohta viipaleina
tuoretta tilliä

Lue lisää...