Alkuruoat

Juureschutney

juureschutneyAinekset: 
Ohje 10:lle
10 viipaletta Myllärin luomuruislastua
700 g juureschutneyta
200 g leipäjuustokuutioita
1 dl paahdettuja kaurahiutaleita
5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä (Virgino)
hienonnettuja tuoreita yrttejä

Juureschutney:
2 kpl porkkanaa ½ cm:n kuutioina
2 kpl palsternakkaa ½ cm:n kuutioina
pala lanttua ½ cm:n kuutioina
pala naurista ½ cm:n kuutioina
1 kpl punasipulia hienonnettuna
1,5 dl hienoa sokeria
½ dl Virgino® rypsiöljyä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl vettä

Kuumenna kasari, sulata sokeri ja lisää juureskuutiot, sekoita. Lisää öljy, vesi ja etikka ja hauduta 10 minuuttia. Lisää suola ja jauhettu valkopippuri, jäähdytä.

Rakenna annos ruis luomulastujen päälle, koristele ja tarjoile.

Resepti: Kim Palhus

juureschutneyAinekset: 
Ohje 10:lle
10 viipaletta Myllärin luomuruislastua
700 g juureschutneyta
200 g leipäjuustokuutioita
1 dl paahdettuja kaurahiutaleita
5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä (Virgino)
hienonnettuja tuoreita yrttejä

Juureschutney:
2 kpl porkkanaa ½ cm:n kuutioina
2 kpl palsternakkaa ½ cm:n kuutioina
pala lanttua ½ cm:n kuutioina
pala naurista ½ cm:n kuutioina
1 kpl punasipulia hienonnettuna
1,5 dl hienoa sokeria
½ dl Virgino® rypsiöljyä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl vettä

Kuumenna kasari, sulata sokeri ja lisää juureskuutiot, sekoita. Lisää öljy, vesi ja etikka ja hauduta 10 minuuttia. Lisää suola ja jauhettu valkopippuri, jäähdytä.

Rakenna annos ruis luomulastujen päälle, koristele ja tarjoile.

Resepti: Kim Palhus

Paahdettu palsternakka

Ohje 10:lle

paahdettu palsternakkaAinekset:
3 kuorittua ja viipaloitua palsternakkaa
10 pientä viipaletta leipäjuustoa
Nordic-salsaa

Lue lisää...

Ohje 10:lle

paahdettu palsternakkaAinekset:
3 kuorittua ja viipaloitua palsternakkaa
10 pientä viipaletta leipäjuustoa
Nordic-salsaa

Nordic-salsa

nordic salsaAinekset
Ohje 10:lle
1 keltasipuli
1 hapan omena
1 porkkana
1 palsternakka
¼ lanttu
4 tuoretta tomaattia
1 valkosipulin kynsi
½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä (Virgino)
1 dl kuivaa omenasiideriä
½ rkl suolaa
jauhettua mustapippuria
ruokaetikkaa (8 %)
1 dl hienonnettua persiljaa
½ dl raastettua tuoretta piparjuurta
n. ½ rkl jauhettua valkopipuria
5 rkl kapriksia
200 g leipäjuustokuutioita

Lue lisää...

nordic salsaAinekset
Ohje 10:lle
1 keltasipuli
1 hapan omena
1 porkkana
1 palsternakka
¼ lanttu
4 tuoretta tomaattia
1 valkosipulin kynsi
½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä (Virgino)
1 dl kuivaa omenasiideriä
½ rkl suolaa
jauhettua mustapippuria
ruokaetikkaa (8 %)
1 dl hienonnettua persiljaa
½ dl raastettua tuoretta piparjuurta
n. ½ rkl jauhettua valkopipuria
5 rkl kapriksia
200 g leipäjuustokuutioita

Tomaattisipulisalsa

reseptit_salaatit_tomaattisipulikaviaariAinekset:
4 dl tomaattikuutioita
2 dl sipulisilppua
1/2 tl jauhettua mustapippuria
1 dl salaattikastiketta
1 rkl hienonnettua persiljaa

Lue lisää...

reseptit_salaatit_tomaattisipulikaviaariAinekset:
4 dl tomaattikuutioita
2 dl sipulisilppua
1/2 tl jauhettua mustapippuria
1 dl salaattikastiketta
1 rkl hienonnettua persiljaa

Valkosipulinyytit

reseptit_paaruoat_valkosipulinyytitAinekset:
4 valkosipulirypästä
4 tl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

reseptit_paaruoat_valkosipulinyytitAinekset:
4 valkosipulirypästä
4 tl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä