4 annosta
Ainekset:
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa
4 rkl Virginoa
½ dl hienonnettua kirveliä
4 annosta
Ainekset:
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa
4 rkl Virginoa
½ dl hienonnettua kirveliä
4 annosta
Ainekset:
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa
4 rkl Virginoa
½ dl hienonnettua kirveliä
Ainekset:
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia)
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
½ sitruunan mehu
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia
Ainekset:
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia)
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
½ sitruunan mehu
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia
Ainekset:
500 g tuoretta lohta tai kirjolohta ohueksi siivutettuna
2 appelsiinin mehu
2 valkosipulin kynttä
1 tl sormisuolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl Virginon Rosmariiniöljyä
1 rkl roseepippuria murskattuna
Ainekset:
500 g tuoretta lohta tai kirjolohta ohueksi siivutettuna
2 appelsiinin mehu
2 valkosipulin kynttä
1 tl sormisuolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl Virginon Rosmariiniöljyä
1 rkl roseepippuria murskattuna
Ainekset:
2 keitettyä kananmunaa
2 keitettyä perunaa
1 punasipuli hienoksi silputtuna
1 prk anjovista valutettuna
150 g smetanaa
½ dl silputtua tilliä
½ dl silputtua ruohosipulia
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Ainekset:
2 keitettyä kananmunaa
2 keitettyä perunaa
1 punasipuli hienoksi silputtuna
1 prk anjovista valutettuna
150 g smetanaa
½ dl silputtua tilliä
½ dl silputtua ruohosipulia
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Ainekset:
10 g hiivaa
2 ½ dl haaleaa maitoa
1 ½ dl tattarijauhoa
1 ½ dl vehnäjauhoa
4 rkl kermaviiliä
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 kananmuna
½ tl suolaa
½ dl olutta tai vichyä
Ainekset:
10 g hiivaa
2 ½ dl haaleaa maitoa
1 ½ dl tattarijauhoa
1 ½ dl vehnäjauhoa
4 rkl kermaviiliä
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 kananmuna
½ tl suolaa
½ dl olutta tai vichyä