Alkuruoat

Rieskarullat porosta ja graavilohesta

alkupalarullatAinekset:
1 pkt isoja ohuita Lapin rieskoja

Poroalkupalat:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
mustapippuria
200 g kylmäsavuporoa viipaleina
tuoretta persiljaa

Lohialkupalat:
200 g mustapippuri-tillituorejuustoa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ rkl sitruunamehua
200 g graavilohta viipaleina
tuoretta tilliä

Lue lisää...

alkupalarullatAinekset:
1 pkt isoja ohuita Lapin rieskoja

Poroalkupalat:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
mustapippuria
200 g kylmäsavuporoa viipaleina
tuoretta persiljaa

Lohialkupalat:
200 g mustapippuri-tillituorejuustoa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ rkl sitruunamehua
200 g graavilohta viipaleina
tuoretta tilliä

Kalalla päällystetyt leivät

kalaleivat1Ainekset:
1 saaristolaisleipä
1 dl kevytvoita
2 pkt graavi siikaa
2 pkt kylmäsavulohta
1 salaatinkerä
2 sitruunaa
hiukan roseepippuria
1 ruukku tilliä
Virgino Rosmariiniöljyä
Lue lisää...
kalaleivat1Ainekset:
1 saaristolaisleipä
1 dl kevytvoita
2 pkt graavi siikaa
2 pkt kylmäsavulohta
1 salaatinkerä
2 sitruunaa
hiukan roseepippuria
1 ruukku tilliä
Virgino Rosmariiniöljyä

Parsat ja hollandaise-kastike

parsaAinekset:
1 puntti parsaa
1 paketti pekonia
rouhittua mustapippuria
Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
Lue lisää...
parsaAinekset:
1 puntti parsaa
1 paketti pekonia
rouhittua mustapippuria
Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä

Parsarisotto

ParsarisottoOhje 4 hengelle alkuruuaksi, 2:lle pääruuaksi 
Ainekset: 
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta, kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä) 
1 sipuli 
2 valkosipulin kynttä 
3 dl risottoriisiä 
8 dl vettä 
1 kanaliemikuutio 
nippu tuoretta parsaa 
½ dl Parmesaani-juustoa raasteena 
½ - 1 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 rkl voita 
pari oksaa tuoretta rosmariinia 

Lue lisää...

ParsarisottoOhje 4 hengelle alkuruuaksi, 2:lle pääruuaksi 
Ainekset: 
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta, kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä) 
1 sipuli 
2 valkosipulin kynttä 
3 dl risottoriisiä 
8 dl vettä 
1 kanaliemikuutio 
nippu tuoretta parsaa 
½ dl Parmesaani-juustoa raasteena 
½ - 1 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 rkl voita 
pari oksaa tuoretta rosmariinia 

Chilikatkaravut

chili katkaravutAinekset: 
4 annosta 
400 g jättikatkaravunpyrstöjä 
2 dl Virgino Chiliöljyä 
4 valkosipulikynttä 
1-2 punaista tuoretta chiliä (tarkista chilin polttavuus ja käytä maun mukaan) 
n. 1 tl suolaa 
mehut puolikkaasta sitruunasta 

Lue lisää...

chili katkaravutAinekset: 
4 annosta 
400 g jättikatkaravunpyrstöjä 
2 dl Virgino Chiliöljyä 
4 valkosipulikynttä 
1-2 punaista tuoretta chiliä (tarkista chilin polttavuus ja käytä maun mukaan) 
n. 1 tl suolaa 
mehut puolikkaasta sitruunasta