header

Alkuruoat

Paistetut ruusukaalit

ruusukaaliAinekset:
400 g ruusukaaleja
1/2 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl balsamico-etikkaa
suolaa ja mustapippuria

Lue lisää...

Lämpimät tattileivät

SienileipaAinekset:
2 – 3 dl puhdistettuja, paloiteltuja sieniä
1 pieni sipuli
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
4 viipaletta kaurapaahtoleipää
2 rkl Dijon-sinappia
1 tl hienoa merisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 dl mozzarella-juustoraastetta
tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai persiljaa

Lue lisää...

Luomubrie salaatin ja ruissipsien kera

RuisSipsit004Ainekset:
400 g vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1 rasia mansikoita
tuoretta basilikaa
2 pkt luomubrie-juustoa

Lue lisää...

Kampasimpukat

kampasimpukka SmallAinekset:
kampasimpukoita
sitruunaa
valkosipulia
Virgino-rypsiöljyä
jäävuorensalaattia
punasipulia
paahtoleipää
ripaus suolaa ja mustapippuria

Lue lisää...

Ruissipsejä tomaattisalsadipin kera

RuisSipsit ja salsa fiilisAinekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa

Lue lisää...