Alkuruoat

Vuohenjuustolla täytetyt kreikkalaiset paprikat

täytetyt paprikatAinekset:
300 g pieniä, siemenettömiä suippopaprikoita
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai tavallista Virgino-rypsiöljyä
200 g kreikkalaista jogurttia
100 g pehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
tuoretta timjamia

Lue lisää...

täytetyt paprikatAinekset:
300 g pieniä, siemenettömiä suippopaprikoita
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai tavallista Virgino-rypsiöljyä
200 g kreikkalaista jogurttia
100 g pehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
tuoretta timjamia

Friteeratut suolakurkut

friteeratut suolakurkutAinekset:
4 kpl kokonaisia suolakurkkuja
1,5 dl olutta
1 kananmuna
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus rouhittua mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
¼ tl ruokasoodaa
¾ pulloa kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

friteeratut suolakurkutAinekset:
4 kpl kokonaisia suolakurkkuja
1,5 dl olutta
1 kananmuna
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus rouhittua mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
¼ tl ruokasoodaa
¾ pulloa kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Broilerikerrosleipä

kerrosleipa broilerAinekset:
(2 kerrosleipää)
4 viipaletta ruisleipää
2 viipaletta kypsää kananrintaa
4 paksua viipaletta Västerbotten tai Gruyére-juustoa
Thousand Island -kastiketta tai maustettu majoneesi, esim. chilimajoneesi
100 g hapankaalia
paistamiseen maustamatonta tai maku Virginoa

Lue lisää...

kerrosleipa broilerAinekset:
(2 kerrosleipää)
4 viipaletta ruisleipää
2 viipaletta kypsää kananrintaa
4 paksua viipaletta Västerbotten tai Gruyére-juustoa
Thousand Island -kastiketta tai maustettu majoneesi, esim. chilimajoneesi
100 g hapankaalia
paistamiseen maustamatonta tai maku Virginoa

Päärynä-sinihomejuustoalkupala

paaryna alkupalaAinekset:
4 päärynää
100 g sinihomejuustoa
pari desiä rucolaa
½ dl saksan- tai pekaanipähkinöitä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä

Lue lisää...

paaryna alkupalaAinekset:
4 päärynää
100 g sinihomejuustoa
pari desiä rucolaa
½ dl saksan- tai pekaanipähkinöitä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä

Kauraletut, jogurttikastike ja graavi lohi

kauraletutgraavilohiTaikina: 
5 dl maitoa 
3 kananmunaa 
3 dl kaurahiutaleita 
1 dl vehnäjauhoja 
1 dl kaurajauhoja 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 tl suolaa 

Lue lisää...

kauraletutgraavilohiTaikina: 
5 dl maitoa 
3 kananmunaa 
3 dl kaurahiutaleita 
1 dl vehnäjauhoja 
1 dl kaurajauhoja 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 tl suolaa