Alkuruoat

Täytetyt herkkusienet

herkkusieni4 annosta 
Ainekset: 
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm 
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa 
4 rkl Virginoa 
½ dl hienonnettua kirveliä 

Lue lisää...

herkkusieni4 annosta 
Ainekset: 
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm 
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa 
4 rkl Virginoa 
½ dl hienonnettua kirveliä 

Uunissa paahdettu kaali

uunikaalitAinekset: 
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia) 
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä 
ripaus suolaa 
hieman rouhittua mustapippuria 
½ sitruunan mehu 
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia 

Lue lisää...

uunikaalitAinekset: 
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia) 
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä 
ripaus suolaa 
hieman rouhittua mustapippuria 
½ sitruunan mehu 
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia 

Rosmariini-appelsiinigraavattu lohi

graavilohiAinekset: 
500 g tuoretta lohta tai kirjolohta ohueksi siivutettuna 
2 appelsiinin mehu 
2 valkosipulin kynttä 
1 tl sormisuolaa 
1 rkl sokeria 
0,5 dl Virginon Rosmariiniöljyä 
1 rkl roseepippuria murskattuna 

Lue lisää...

graavilohiAinekset: 
500 g tuoretta lohta tai kirjolohta ohueksi siivutettuna 
2 appelsiinin mehu 
2 valkosipulin kynttä 
1 tl sormisuolaa 
1 rkl sokeria 
0,5 dl Virginon Rosmariiniöljyä 
1 rkl roseepippuria murskattuna 

Gubbröra eli anjovistahna

anjovistahna leivatAinekset: 
2 keitettyä kananmunaa 
2 keitettyä perunaa 
1 punasipuli hienoksi silputtuna 
1 prk anjovista valutettuna 
150 g smetanaa 
½ dl silputtua tilliä 
½ dl silputtua ruohosipulia 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 

Lue lisää...

anjovistahna leivatAinekset: 
2 keitettyä kananmunaa 
2 keitettyä perunaa 
1 punasipuli hienoksi silputtuna 
1 prk anjovista valutettuna 
150 g smetanaa 
½ dl silputtua tilliä 
½ dl silputtua ruohosipulia 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 

Blinit

blinit SAinekset: 
10 g hiivaa 
2 ½ dl haaleaa maitoa 
1 ½ dl tattarijauhoa 
1 ½ dl vehnäjauhoa 
4 rkl kermaviiliä 
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 kananmuna 
½ tl suolaa 
½ dl olutta tai vichyä 

Lue lisää...

blinit SAinekset: 
10 g hiivaa 
2 ½ dl haaleaa maitoa 
1 ½ dl tattarijauhoa 
1 ½ dl vehnäjauhoa 
4 rkl kermaviiliä 
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 kananmuna 
½ tl suolaa 
½ dl olutta tai vichyä