Suolaiset leivonnaiset

Filopasteijat lohi-fetatäytteellä

Filo piirakat(16 kpl) 
Ainekset: 
1 sipuli 
100 g tuoretta pinaattia 
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen 
600 g lohta (paino nahkoineen) 
150 g fetajuustoa 
Mustapippuria ja suolaa myllystä 

Filotaikinaa (16 kpl puolikasta arkkia) tässä käytössä Kanaki filotaikina 450 g 

Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä Filotaikinan sekä valmiiden pasteijoiden voiteluun 

Lue lisää...

Filo piirakat(16 kpl) 
Ainekset: 
1 sipuli 
100 g tuoretta pinaattia 
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen 
600 g lohta (paino nahkoineen) 
150 g fetajuustoa 
Mustapippuria ja suolaa myllystä 

Filotaikinaa (16 kpl puolikasta arkkia) tässä käytössä Kanaki filotaikina 450 g 

Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä Filotaikinan sekä valmiiden pasteijoiden voiteluun 

Calzonet ricotta-pinaatti täytteelä

calzone ricottapinaatti6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa

Lue lisää...

calzone ricottapinaatti6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa

Calzone bulgogi täytteellä

calzone bulgogi6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa

Lue lisää...

calzone bulgogi6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa

Briejuustotortut

briejuustotorttuAinekset:
1 pkt joulutorttutaikinalevyjä (pakaste)
1 pkt briejuustoa (200–250 g)
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
tuoretta rosmariinia
viikunahilloa

Lue lisää...

briejuustotorttuAinekset:
1 pkt joulutorttutaikinalevyjä (pakaste)
1 pkt briejuustoa (200–250 g)
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
tuoretta rosmariinia
viikunahilloa

Joulubagelit

Bagel15 kpl

Taikina:
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 rkl sokeria
3 tl suolaa
14 dl vehnäjauhoja
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Bagel15 kpl

Taikina:
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 rkl sokeria
3 tl suolaa
14 dl vehnäjauhoja
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä