Suolaiset leivonnaiset

Tomaatti-mozzarellapiiras

tomaatti mozzarellapiiras0Ainekset:
suolainen piirakkapohja (pakaste)
3 tomaattia
1 pkt viipaloitua mozzarellaa (175 g)
5 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa
Lue lisää...
tomaatti mozzarellapiiras0Ainekset:
suolainen piirakkapohja (pakaste)
3 tomaattia
1 pkt viipaloitua mozzarellaa (175 g)
5 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Rosmariinichiapatta

16 chiapatta leipa MAinekset:
500 g vehnäjauhoja
50 g hiivaa
5 dl kylmää vettä
2 tl hunajaa
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl suolaa
300 g vehnäjauhoja

Lue lisää...

16 chiapatta leipa MAinekset:
500 g vehnäjauhoja
50 g hiivaa
5 dl kylmää vettä
2 tl hunajaa
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl suolaa
300 g vehnäjauhoja

Suolaiset muffinsit

suolaiset muffinsit12 kpl
Ainekset:
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 kananmunaa
200 g kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
100 g fetajuustoa
n. 100 g eli kourallinen hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
kurpitsasiemeniä

Lue lisää...

suolaiset muffinsit12 kpl
Ainekset:
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 kananmunaa
200 g kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
100 g fetajuustoa
n. 100 g eli kourallinen hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
kurpitsasiemeniä

Persialainen ohutleipä

persialainen leipaAinekset:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä

Lue lisää...

persialainen leipaAinekset:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä

Ligurian Focaccia

Focaccia MediumAinekset:
500 g durum tai erikoisvehnäjauhoja
20 g hiivaa
4 dl vettä
140 ml Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1/2 rkl suolaa
2 rkl fariinisokeria

Lue lisää...

Focaccia MediumAinekset:
500 g durum tai erikoisvehnäjauhoja
20 g hiivaa
4 dl vettä
140 ml Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1/2 rkl suolaa
2 rkl fariinisokeria