Rahka-voitaikina
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
200 g maitorahka
½ - 1 tl suolaa
Rahka-voitaikina
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
200 g maitorahka
½ - 1 tl suolaa
Rahka-voitaikina
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
200 g maitorahka
½ - 1 tl suolaa
Ainekset:
5 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 porkkana raastettuna
0,5 dl Virgino rypsiöljyä
1 dl ruisjauhoja
1 dl grahamjauhoja
7,5 dl vehnäjauhoja
Ainekset:
5 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 porkkana raastettuna
0,5 dl Virgino rypsiöljyä
1 dl ruisjauhoja
1 dl grahamjauhoja
7,5 dl vehnäjauhoja
(1 pellillinen)
Ainekset:
2,5 dl kaurajuomaa
25 g tuorehiivaa (1/2 palaa)
1 tl hienoa merisuolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
6,5 dl kaurainen sämpyläjauhoseosta
1 dl kauraleseitä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
(1 pellillinen)
Ainekset:
2,5 dl kaurajuomaa
25 g tuorehiivaa (1/2 palaa)
1 tl hienoa merisuolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
6,5 dl kaurainen sämpyläjauhoseosta
1 dl kauraleseitä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Ainekset:
2 dl täysjyvä kaurahiutaleita
2 dl spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa tai kauramaitoa
2 rkl Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä
Ainekset:
2 dl täysjyvä kaurahiutaleita
2 dl spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa tai kauramaitoa
2 rkl Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä
Ainekset:
1 kpl piirakkataikina suolaiselle piirakalle (pakaste)
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
1 punasipuli
1/3 tl rosmariinia
1/3 tl timjamia
1/3 tl rouhittua mustapippuria
200 g kermaviiliä
2 kananmunaa
50 g sinihomejuustomurua
2 dl etikkapunajuurta viipaleina
1 dl cheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
koristeeksi rouhittua saksanpähkinää ja tuoreita yrttejä
Ainekset:
1 kpl piirakkataikina suolaiselle piirakalle (pakaste)
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
1 punasipuli
1/3 tl rosmariinia
1/3 tl timjamia
1/3 tl rouhittua mustapippuria
200 g kermaviiliä
2 kananmunaa
50 g sinihomejuustomurua
2 dl etikkapunajuurta viipaleina
1 dl cheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
koristeeksi rouhittua saksanpähkinää ja tuoreita yrttejä