Suolaiset leivonnaiset

Valkoinen pizza basilikaöljyllä

pizza slicePizzapohja
(3 ohutta pizzaa)

7dl jauhoja
3,5 dl viileää vettä
1 pss kuivahiivaa tai ½ paketti tuorehiivaa
1 tl suolaa
1 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä

Lue lisää...

pizza slicePizzapohja
(3 ohutta pizzaa)

7dl jauhoja
3,5 dl viileää vettä
1 pss kuivahiivaa tai ½ paketti tuorehiivaa
1 tl suolaa
1 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä

Gluteenittomat rosmariinisämpylät

rosmariini sampylatAinekset:
25 g hiivaa
4 dl vettä
1 rkl psylliumia
1 dl kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1/2 rkl hunajaa
1/2 dl Virgino Rosmariiniölkyä
50 g emmentaljuustoa raastettuna
1/2 dl tattarijauhoja
4 dl gluteenitonta jauhoseosta

Lue lisää...

rosmariini sampylatAinekset:
25 g hiivaa
4 dl vettä
1 rkl psylliumia
1 dl kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1/2 rkl hunajaa
1/2 dl Virgino Rosmariiniölkyä
50 g emmentaljuustoa raastettuna
1/2 dl tattarijauhoja
4 dl gluteenitonta jauhoseosta

Peltipizza kahdella täytteellä

pelti pizzaAinekset:

Taikina
3 dl kädenlämpöistä vettä
½ dl Virgino-rypsiöljyä
8 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 pala hiivaa

Lue lisää...

pelti pizzaAinekset:

Taikina
3 dl kädenlämpöistä vettä
½ dl Virgino-rypsiöljyä
8 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 pala hiivaa

Filopasteijat lohi-fetatäytteellä

Filo piirakat(16 kpl)
Ainekset:
1 sipuli
100 g tuoretta pinaattia
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen
600 g lohta (paino nahkoineen)
150 g fetajuustoa
Mustapippuria ja suolaa myllystä

Filotaikinaa (16 kpl puolikasta arkkia) tässä käytössä Kanaki filotaikina 450 g

Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä Filotaikinan sekä valmiiden pasteijoiden voiteluun

Lue lisää...

Filo piirakat(16 kpl)
Ainekset:
1 sipuli
100 g tuoretta pinaattia
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen
600 g lohta (paino nahkoineen)
150 g fetajuustoa
Mustapippuria ja suolaa myllystä

Filotaikinaa (16 kpl puolikasta arkkia) tässä käytössä Kanaki filotaikina 450 g

Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä Filotaikinan sekä valmiiden pasteijoiden voiteluun

Calzonet ricotta-pinaatti täytteelä

calzone ricottapinaatti6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa

Lue lisää...

calzone ricottapinaatti6-8 calzonea

Taikinan ainekset:
840 g / n. 13 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
550 ml vettä
25 g / n. 2 rkl Virgino rypsiöljyä
15 g / 1 rkl sokeria
12 g / 2 tl suolaa
12 g tuorehiivaa / 4 g (1 tl) kuivahiivaa