Ainekset:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Ainekset:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Ainekset:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Ainekset:
500 g durum tai erikoisvehnäjauhoja
20 g hiivaa
4 dl vettä
140 ml Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1/2 rkl suolaa
2 rkl fariinisokeria
Ainekset:
500 g durum tai erikoisvehnäjauhoja
20 g hiivaa
4 dl vettä
140 ml Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1/2 rkl suolaa
2 rkl fariinisokeria
Ainekset:
5 dl luonnonjogurttia
25 g hiivaa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
5 dl sämpyläjauhoja
5–6 dl vehnäjauhoja
½ dl kylmäpuristettua Virgino Valkosipuliöljyä tai maustamatonta Virginoa
(2 valkosipulinkynttä murskattuna, jos käytät maustamatonta öljyä)
Ainekset:
5 dl luonnonjogurttia
25 g hiivaa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
5 dl sämpyläjauhoja
5–6 dl vehnäjauhoja
½ dl kylmäpuristettua Virgino Valkosipuliöljyä tai maustamatonta Virginoa
(2 valkosipulinkynttä murskattuna, jos käytät maustamatonta öljyä)
Ainekset:
2 dl kädenlämpöistä vettä
12,5 g (1/4) pala hiivaa
1 tl hienoa merisuolaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
5 dl vehnäjauhoja
1 l puhdistettuja sieniä
1 sipuli
1,5 rkl voita + 1,5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0,5 tl hienoa merisuolaa
2 rkl tomaattipyreetä
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 dl mozzarella-juustoraastetta
tuoreita yrttejä, esim. basilikan lehtiä
Ainekset:
2 dl kädenlämpöistä vettä
12,5 g (1/4) pala hiivaa
1 tl hienoa merisuolaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
5 dl vehnäjauhoja
1 l puhdistettuja sieniä
1 sipuli
1,5 rkl voita + 1,5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0,5 tl hienoa merisuolaa
2 rkl tomaattipyreetä
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 dl mozzarella-juustoraastetta
tuoreita yrttejä, esim. basilikan lehtiä
Ainekset:
7 dl vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
1/2 dl siemeniä, esim. siemensekoitusta
1/2 dl paahdettua, rouhittua pellavaa
2 tl suolaa
4 dl reilusti kädenlämpöistä vettä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Ainekset:
7 dl vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
1/2 dl siemeniä, esim. siemensekoitusta
1/2 dl paahdettua, rouhittua pellavaa
2 tl suolaa
4 dl reilusti kädenlämpöistä vettä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä