Alkuruoat

Ruissipsejä tomaattisalsadipin kera

RuisSipsit ja salsa fiilisAinekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa

Lue lisää...

RuisSipsit ja salsa fiilisAinekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa

Ruissipsejä ja tonnikalatahnaa

RuisSipsit003Ainekset:
300 g mustapippuri-tillituorejuustoa
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
½ tl jauhettua chiliä
koristeeksi: 100 g mätiä, tuoretta tilliä

Lue lisää...

RuisSipsit003Ainekset:
300 g mustapippuri-tillituorejuustoa
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
½ tl jauhettua chiliä
koristeeksi: 100 g mätiä, tuoretta tilliä

Alkupalaleivät

AlkupalaleivatAinekset:
saaristolaisleipää

kylmäpuristettua Virginoa tai Virgino Chiliöljyä, Rosmariiniöljyä, Valkosipuliöljyä
salaatinlehtiä
kylmäsavustettua kirjolohta
mätiä
smetanaa
tillinoksia
sitruunamehua
silputtua punasipulia
roseepippuria

Lue lisää...

AlkupalaleivatAinekset:
saaristolaisleipää

kylmäpuristettua Virginoa tai Virgino Chiliöljyä, Rosmariiniöljyä, Valkosipuliöljyä
salaatinlehtiä
kylmäsavustettua kirjolohta
mätiä
smetanaa
tillinoksia
sitruunamehua
silputtua punasipulia
roseepippuria

Graavisiikaa tillimajoneesin ja saaristolaisleivän kera

saaristolaisleivatAinekset: 
Saaristolaisleipää tai muuta tummaa leipää 
100 g graavattua siikaa 

Majoneesi: 
1 keltuainen 
ripaus suolaa ja valkopippuria 
1 rkl sitruunamehua 
1,5 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2 tl sinappia 
0,5 dl hienoksi hakattua tilliä 

Lue lisää...

saaristolaisleivatAinekset: 
Saaristolaisleipää tai muuta tummaa leipää 
100 g graavattua siikaa 

Majoneesi: 
1 keltuainen 
ripaus suolaa ja valkopippuria 
1 rkl sitruunamehua 
1,5 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2 tl sinappia 
0,5 dl hienoksi hakattua tilliä 

Kasvis-saslik

Ohje 10:lle

kasvis saslikKasvisvartaat:
3 kpl punainen paprika
2 kpl vihreä paprika
5 kpl kesäkurpitsaa
4 kpl punasipulia lohkoina
4 kpl palsternakkaviipaleita ryöpättynä
4 rkl tuoretta silputtua meiramia

Lue lisää...

Ohje 10:lle

kasvis saslikKasvisvartaat:
3 kpl punainen paprika
2 kpl vihreä paprika
5 kpl kesäkurpitsaa
4 kpl punasipulia lohkoina
4 kpl palsternakkaviipaleita ryöpättynä
4 rkl tuoretta silputtua meiramia