Ainekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa
Ainekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa
Ainekset:
2 prk (800 g) tomaattimurskaa
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tuore chili
4 rkl persiljaa silputtuna
½ dl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa
Ainekset:
300 g mustapippuri-tillituorejuustoa
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
½ tl jauhettua chiliä
koristeeksi: 100 g mätiä, tuoretta tilliä
Ainekset:
300 g mustapippuri-tillituorejuustoa
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
½ tl jauhettua chiliä
koristeeksi: 100 g mätiä, tuoretta tilliä
Ainekset:
saaristolaisleipää
kylmäpuristettua Virginoa tai Virgino Chiliöljyä, Rosmariiniöljyä, Valkosipuliöljyä
salaatinlehtiä
kylmäsavustettua kirjolohta
mätiä
smetanaa
tillinoksia
sitruunamehua
silputtua punasipulia
roseepippuria
Ainekset:
saaristolaisleipää
kylmäpuristettua Virginoa tai Virgino Chiliöljyä, Rosmariiniöljyä, Valkosipuliöljyä
salaatinlehtiä
kylmäsavustettua kirjolohta
mätiä
smetanaa
tillinoksia
sitruunamehua
silputtua punasipulia
roseepippuria
Ainekset:
Saaristolaisleipää tai muuta tummaa leipää
100 g graavattua siikaa
Majoneesi:
1 keltuainen
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 rkl sitruunamehua
1,5 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 tl sinappia
0,5 dl hienoksi hakattua tilliä
Ainekset:
Saaristolaisleipää tai muuta tummaa leipää
100 g graavattua siikaa
Majoneesi:
1 keltuainen
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 rkl sitruunamehua
1,5 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 tl sinappia
0,5 dl hienoksi hakattua tilliä
Ohje 10:lle
Kasvisvartaat:
3 kpl punainen paprika
2 kpl vihreä paprika
5 kpl kesäkurpitsaa
4 kpl punasipulia lohkoina
4 kpl palsternakkaviipaleita ryöpättynä
4 rkl tuoretta silputtua meiramia
Ohje 10:lle
Kasvisvartaat:
3 kpl punainen paprika
2 kpl vihreä paprika
5 kpl kesäkurpitsaa
4 kpl punasipulia lohkoina
4 kpl palsternakkaviipaleita ryöpättynä
4 rkl tuoretta silputtua meiramia