Ainekset:
500 g keltasipulia
3 valkosipulin kynttä
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 tl hunajaa
1 tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
3 rkl vehnäjauhoja
1 l vettä
(1 dl valkoviiniä)
1 kasvisliemikuutio
2 palaa paahtoleipää + 3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 dl mustaleima emmental raastetta
tuoretta timjamia
Ainekset:
400 g naudan paistisuikaleita
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä
11 dl vettä
2 laakerinlehteä
10 mustapippuria
5 maustepippuria
1 ½ tl suolaa
liha- tai kasvisliemikuutio
1 porkkana
1 palsternakka
pieni pala juuriselleriä
4 punajuurta
1 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
300 g (1/4 kerä) valkokaalia
2 rkl punaviinietikkaa
pinnalle smetanaa ja lehtipersiljaa
Ainekset:
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-öljyä ja 2 valkosipulin kynttä)
1 sipuli
400 g kookosmaitoa
400 g tomaattimurskaa
250 g punaisia kidney-papuja (säilyke)
2 dl simpukkapastaa
1 rkl punaista currytahnaa
1 tl savupaprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
(1 tl suolaa)
¼ tl mustapippurirouhetta
2 tl sriracha-kastiketta
1 rkl limemehua
tuoretta korianteria silputtuna
(2:lle)
Ainekset:
2 tlk tomaattimurskaa (800 g)
½ sipuli
3 rkl Virgino Valkosipuliöljyä
½ dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
½ tl kuivattua timjamia
1 tl sokeria
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 pientä pyöreää maalaisleipää
½ dl vuohenjuusto- tai mozzarellaraastetta
tuoretta basilikaa