Alkuruoat

Tuorejuustotäytteiset avocadot

avocadotAinekset:
4 syöntikypsää avocadoa
½ sitruunan mehu
200 g mustapippurituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa maun mukaan
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja hiukan kuivattua rosmariinia)
mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia tai basilikaa

Lue lisää...

avocadotAinekset:
4 syöntikypsää avocadoa
½ sitruunan mehu
200 g mustapippurituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa maun mukaan
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja hiukan kuivattua rosmariinia)
mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia tai basilikaa

Blinipannukakku

blinipannukakku1Ainekset:
7 dl kevytmaitoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ pala tuorehiivaa
3 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
3 kananmunaa
1 ½ tl suolaa
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

blinipannukakku1Ainekset:
7 dl kevytmaitoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ pala tuorehiivaa
3 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
3 kananmunaa
1 ½ tl suolaa
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Avocado-mozzarellabruscettat

bruscetta MAinekset: 
½ maalaisleipä
1 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
2 avocadoa
150 g mozzarellaviipaleita
100 g minitomaatteja
4 rkl balsamicosiirappia
tuoretta basilikaa

Lue lisää...

bruscetta MAinekset: 
½ maalaisleipä
1 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
2 avocadoa
150 g mozzarellaviipaleita
100 g minitomaatteja
4 rkl balsamicosiirappia
tuoretta basilikaa

Katkaraputäytteiset avocadot

avocadot M(4:lle) 
Ainekset: 
2 syöntikypsää avocadoa 
200 g katkarapuja 
2 rkl sitruunamehua 
1 cm pala tuoretta chiliä 
tillinoksia ja sitruunaviipaleita 

Lue lisää...

avocadot M(4:lle) 
Ainekset: 
2 syöntikypsää avocadoa 
200 g katkarapuja 
2 rkl sitruunamehua 
1 cm pala tuoretta chiliä 
tillinoksia ja sitruunaviipaleita 

Grissini Torinesi – Italialaiset leipätikut

Grissinit1Noin 20 leipätikkua

Ainekset:
500 g vehnäjauhoa
300 g vettä
30 g oliiviöljyä
25 g leipäsiirappia
15 g tuorehiivaa
8 g suolaa

Lisäksi:
Virgino makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli)
Seesamin- ja unikonsiemeniä

Lue lisää...

Grissinit1Noin 20 leipätikkua

Ainekset:
500 g vehnäjauhoa
300 g vettä
30 g oliiviöljyä
25 g leipäsiirappia
15 g tuorehiivaa
8 g suolaa

Lisäksi:
Virgino makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli)
Seesamin- ja unikonsiemeniä