header

Pääruoat

Tulinen kalkkunapasta

reseptit_kuntoilija_KalkkunapastaAinekset:
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
½ punaista chilipaprikaa
300 g hunajamarinoituja kalkkunasuikaleita
2 tl vehnäjauhoja
1 dl tomaattimurskaa
1 dl kaurakermaa
1 rkl soijakastiketta
muutama kierros mustapippuria myllystä
tuoretta sitruunamelissaa

Lue lisää...

Kala-juuresnyytit foliossa

Lohinyytti SAinekset:
500 g pakastettuja juureskuutioita
300 g kirjolohifileepaloja
1 rkl Virgino-rypsiöljyä
2 tl sitruunamehua
½ tl sitruunapippuria
muutama kokonainen roseepippuri
1 tl merisuolaa
½ tl currya
1/3 tl rosmariinia
1/3 tl timjamia
1 rkl tillisilppua

Lue lisää...