header

Pääruoat

Kanakorma

kanakormaAinekset:
400 g maustamaton broilerifile (valmis suikale tai rintafileet pilkottuna)

Broilereiden maustamiseen:
½ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy tai Virgino chiliöljy
1 tl suola
1 tl curry
2 tl paprikajauhe

Lue lisää...

Parmesaani-persiljakala

kalaAinekset:
400 g vaalealihaista kalaa
3 rkl Virgino Valkosipuliöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
½ dl silputtua persiljaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 luomusitruunan mehu

Valuta kalafileille sitruunamehua.

Sekoita parmesaani ja persiljasilppu laakealla lautasella ja kääntele kalafileitä seoksessa.

Voitele uunivuoka öljyllä ja asettele kalafileet vuokaan hiukan limittäin. Valuta fileiden päälle öljyä ja sirota suolaa ja pippuria. Paista uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.

Kala on kypsää, kun se lohkeaa haarukalla helposti. Varo ettei kala kypsy yli ja kuiva.

Voit koristella valmiin ruuan persiljasilpulla ja sitruunalohkoilla.

Vinkki! Jos käytät Valkosipuliöljyn sijaan maustamatonta Virgino-öljyä, voit lisätä 1–2 murskattua valkosipulin kynttä parmesaani-persiljaseokseen.

Resepti: Aira Kuvaja

Yön yli punaviinissä haudutettu lihapata

lihapataAinekset:
900 g naudanlihaa kuutioina (ulkopaisti/keittoliha tms.)
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä (Rosmariini, valkosipuli tai chiliöljy)
3 kourallista tuoreita timjamin oksia
2 porkkanaa
1 palsternakka
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
10 kokonaista mustapippuria
1 tl suolaa
1 laakerinlehti
2 rkl tomaattipyrettä
1 plo punaviiniä

Lue lisää...

Punajuurilaatikko

punajuurilaatikkoAinekset:
1 kg punajuuria
1 sipuli
2,5 dl kermaa
1 kananmuna
½ tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl kuivattua timjamia
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
tuoretta persiljaa, rosmariinia tai timjamia

Lue lisää...