header

Pääruoat

Uuniperunat jauheliha-savupaprika-aiolitäytteellä

uuniperunattAinekset:
4-8 Rosamunda -perunoita (riippuen koosta)
Alumiinifoliota

Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli pilkottuna
Virgino valkosipuliöljy paistamiseen
1/2 tl cayennepippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokumina (jeera)
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Lue lisää...

Broileri-pestokiusaus

pestobroileriiAinekset:
400 g broilerinfileesuikaleita
paistamiseen Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyä
100 g vihreää pestokastiketta
200 g kirsikkatomaatteja
0,5 nippu kevätsipulin varsia silputtuna
1 kesäkurpitsa
500 g peruna-sipulisekoitus
4 dl kuohukermaa
ripaus suolaa

Lue lisää...

Karamellipossu

karamellipossuAinekset:
(4 annosta)
Lihan hauduttamiseen:
5 dl vettä
800 g porsaan kassleria
5 cm pala inkivääriä pilkottuna
2 dl japanilaista soijakastiketta
½ dl Ketjap manis kastiketta
1 dl ruokosokeria
1 rkl riisiviinietikkaa
7 kpl kokonaista mustapippuria
2 kanelitankoa
3 tähtianista

Lue lisää...

Broileria appelsiiniriisipedillä

reseptit_maku_ja_terveys_AppelsiiniBroileriAinekset:
3 dl täysjyväpikariisiä
3 dl appelsiinitäysmehua
4 dl vettä + kanaliemikuutio
1 tl hunajaa
½ tl sitruunapippuria
1 tl timjamia
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä
4 kpl broilerin rintafileetä hunajamarinadissa
50 g cashew-pähkinöitä

Lue lisää...

Spagettikurpitsa tomaattikastikkeen ja parmesaanin kera

spagettikurpitsaAinekset:
1 iso spagettikurpitsa
400 g tomaattimurskaa
1 rkl tomaattisosetta (tomaattipyreetä)
3 rkl Virgino Chiliöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
1 dl parmesaanilastuja
tuoreen basilikan lehtiä

Lue lisää...