Pääruoat

Kesäinen pyttipannu

pyttipannu kesäinen(4 annosta) 

Ainekset: 
6 - 8 kpl uusia perunoita keitettyinä 
2 uuden sadon porkkanaa 
½ nippua retiisiä 
½ l herneitä 
1 tl suolaa 
mustapippuria myllystä 
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljä paistamiseen 
kevätsipulia 
tuoreita yrttejä viimeistelyyn, esim. lehtipersiljaa tai timjamia 

Halutessaan nakkeja tai kypsää broileria

Lue lisää...

pyttipannu kesäinen(4 annosta) 

Ainekset: 
6 - 8 kpl uusia perunoita keitettyinä 
2 uuden sadon porkkanaa 
½ nippua retiisiä 
½ l herneitä 
1 tl suolaa 
mustapippuria myllystä 
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljä paistamiseen 
kevätsipulia 
tuoreita yrttejä viimeistelyyn, esim. lehtipersiljaa tai timjamia 

Halutessaan nakkeja tai kypsää broileria

Tuorepastaa ja paahdettua valkosipulia

tuorepasta Ainekset: 
1 pkt tuorepastaa 
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
4 - 5 valkosipulin kynttä 
1 pkt (n. 70 g) parmesan-juustoa lastuina 
1 rkl silputtua persiljaa 
suolaa ja mustapippuria 

Lue lisää...

tuorepasta Ainekset: 
1 pkt tuorepastaa 
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
4 - 5 valkosipulin kynttä 
1 pkt (n. 70 g) parmesan-juustoa lastuina 
1 rkl silputtua persiljaa 
suolaa ja mustapippuria 

Grillatut kesäkurpitsaviipaleet jogurttikastikkeella

grilattu kesäkurpitsaAinekset: 
2 kesäkurpitsaa 
1 dl Virgino-rypsiöljyä (tai maun mukaan jotain Virginon makuöljyistä) 
1 sitruunan mehu 
hienoa merisuolaa, mustapippuria myllystä 

Jogurttikastike: 
2 dl turkkilaista jogurttia 
1 kynsi valkosipulia 
1 tl hunajaa 
½ tl suolaa 
nippu ruohosipulia pilkottuna 

Lue lisää...

grilattu kesäkurpitsaAinekset: 
2 kesäkurpitsaa 
1 dl Virgino-rypsiöljyä (tai maun mukaan jotain Virginon makuöljyistä) 
1 sitruunan mehu 
hienoa merisuolaa, mustapippuria myllystä 

Jogurttikastike: 
2 dl turkkilaista jogurttia 
1 kynsi valkosipulia 
1 tl hunajaa 
½ tl suolaa 
nippu ruohosipulia pilkottuna 

Aasialainen kaalivokki

kaaliwokkiAinekset: 
1 sipuli 
2 porkkanaa 
n. 250 g kaalia 
2 valkosipulin kynttä 
peukalon kokoinen pala inkivääriä 
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino chiliöljyä 
50 g nuudeleita 
1 rkl osterikastiketta 
1 tl sushietikkaa 
1 - 2 rkl soijakastiketta 
200 g tofua, broileria, possunsuikaleita tai katkarapuja 
pari kourallista cashewpähkinöitä 

Lue lisää...

kaaliwokkiAinekset: 
1 sipuli 
2 porkkanaa 
n. 250 g kaalia 
2 valkosipulin kynttä 
peukalon kokoinen pala inkivääriä 
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino chiliöljyä 
50 g nuudeleita 
1 rkl osterikastiketta 
1 tl sushietikkaa 
1 - 2 rkl soijakastiketta 
200 g tofua, broileria, possunsuikaleita tai katkarapuja 
pari kourallista cashewpähkinöitä 

Lammasburgerit

lammasburgerAinekset: 

4 isoa kaurasämpylää tai maalaissämpylää 

Jauhelihapihvit: 
800 g karitsan jauhelihaa 
1 kananmuna 
2 rkl kreikkalaista jogurttia 
1 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 tl hunajaa 
1 tl tuoretta rosmariinia silputtuna 
1 tl tuoretta oreganoa silputtuna 
2 valkosipulin kynttä kuorittuna ja silputtuna 
4 rkl Virginoa (Valkosipuliöljyä tai maustamatonta) paistamiseen 

Lue lisää...

lammasburgerAinekset: 

4 isoa kaurasämpylää tai maalaissämpylää 

Jauhelihapihvit: 
800 g karitsan jauhelihaa 
1 kananmuna 
2 rkl kreikkalaista jogurttia 
1 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
2 tl hunajaa 
1 tl tuoretta rosmariinia silputtuna 
1 tl tuoretta oreganoa silputtuna 
2 valkosipulin kynttä kuorittuna ja silputtuna 
4 rkl Virginoa (Valkosipuliöljyä tai maustamatonta) paistamiseen