header

Pääruoat

Spagettikurpitsa tomaattikastikkeen ja parmesaanin kera

spagettikurpitsaAinekset:
1 iso spagettikurpitsa
400 g tomaattimurskaa
1 rkl tomaattisosetta (tomaattipyreetä)
3 rkl Virgino Chiliöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
1 dl parmesaanilastuja
tuoreen basilikan lehtiä

Lue lisää...

Hampurilaispelti

hampurilaispeltiAinekset:
400 g (1 ps) bataattiranskalaisia (pakaste)
400 g jauhelihaa tai valmiita jauhelihapihvejä
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
(suolaa, pippuria)
4 hampurilaissämpylää
2 isoa pihvitomaattia
1 dl maustekurkkuviipaleita
1 sipuli
tarjolle: majoneesia, joka on maustettu Virgino Chiliöljyllä tai chilirouheella

Lue lisää...

Meksikolainen papuhampurilainen

vegepapuburgerPapupihvit:
(4-6 pihviä riippuen pihvin koosta)
1 valkosipulinkynsi pilkottuna
½ dl korppujauhoja
1 dl kaurajauhoja
1 tl chilijauhetta
2 tl juustokuminaa
1 tl savupaprikajauhetta
2 tl kuivattua korianteria
1 kananmuna
1 tlk kypsiä mustapapuja
1 tlk kypsiä kidneypapuja
(1/2-1 tl suolaa)

Lue lisää...

Kanakorma

kanakormaAinekset:
400 g maustamaton broilerifile (valmis suikale tai rintafileet pilkottuna)

Broilereiden maustamiseen:
½ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy tai Virgino chiliöljy
1 tl suola
1 tl curry
2 tl paprikajauhe

Lue lisää...