header

Pääruoat

Ankanrinta ja perunaröstit

ankanrinta perunarostAinekset:
4 ankan rintafileetä
suolaa
mustapippuria
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
Kastike:
1 salottisipuli
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 dl punaviiniä
2 dl semi glace -kastikepohjaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Lue lisää...

Kesäillan grillilautanen

grillilautanen1(4 annosta)
Ainekset:
400 g lihapullia
6 keitettyä perunaa
400 g bratwursteja
2 punaista paprikaa
½ dl Virginon makuöljyä (Chili, Valkosipuli tai Rosmariini)
lisäksi maun mukaan esim. fetajuustokuutioita, ilmakuivattua kinkkua ja vihreää salaattia

Lue lisää...

Ankanrinta ja palsternakkapyree

ankanrintaAinekset:
3 ankanrintaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Virginon Rosmariiniöljyä

Pyree:
500 g palsternakkaa
2 jauhoista perunaa
vettä
1 tl suolaa
1 dl kermaa
1 rkl Virgino-rypsiöljyä
(1/3 tl kuivattua rosmariinia, jos käytät maustamatonta Virgino-öljyä)

Lue lisää...

Koskenlaskijan munakas

munakas(2 annosta)
Ainekset:
6 kananmunaa
6 rkl (vajaa desilitra) kermaa
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
½ tl oreganoa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
100 g Koskenlaskija-juustoa tai muuta sulatejuustoa

Lue lisää...

Uuniperunaa savukalatäytteellä

uuniperuna ja savukalaAinekset:
8 isoa Rosamunda-perunaa
foliota

Täyte:
200 g lämminsavustettua kirjolohta tai lohta
½ vihreää paprikaa
2 dl kermaviiliä
½ dl sinappikurkkusalaattia
2 rkl hienonnettua tilliä
tilliä hienonnettuna
¼ tl rouhittua mustapippuria
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua

Lue lisää...