Alkuruoat

Herkkumunakas

omelettiSAinekset: 
3 kananmunaa 
½ dl kermaa, maitoa tai kauramaitoa 
¼ tl suolaa (ei välttämätöntä jos käytät pekonia) 
mustapippuria myllystä 
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen 
½ tl paprikajauhetta 
½ sipuli 
2-3 pekonisiivua pilkottuna tai ½ dl maustettua kasviproteiinivalmistetta 
muutamia herkkusieniä (esim. 4-6 pientä herkkusientä) 
kourallinen juustoraastetta 
kourallinen kirsikkatomaatteja 
(ruohosipulia) 
Lue lisää...
omelettiSAinekset: 
3 kananmunaa 
½ dl kermaa, maitoa tai kauramaitoa 
¼ tl suolaa (ei välttämätöntä jos käytät pekonia) 
mustapippuria myllystä 
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen 
½ tl paprikajauhetta 
½ sipuli 
2-3 pekonisiivua pilkottuna tai ½ dl maustettua kasviproteiinivalmistetta 
muutamia herkkusieniä (esim. 4-6 pientä herkkusientä) 
kourallinen juustoraastetta 
kourallinen kirsikkatomaatteja 
(ruohosipulia) 

Harissakasvikset

harissakasviksetAinekset: 
500 g valitsemiasi kasviksia (esim. porkkana, kukkakaali, sipuli) 
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy 
ripaus mustapippuria myllystä 
½ tl suolaa (halutessasi) 
1 rkl Harissatahnaa 

Tulisuutta voit säädellä sillä kuinka paljon harissatahnaa käytät.

Lue lisää...

harissakasviksetAinekset: 
500 g valitsemiasi kasviksia (esim. porkkana, kukkakaali, sipuli) 
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy 
ripaus mustapippuria myllystä 
½ tl suolaa (halutessasi) 
1 rkl Harissatahnaa 

Tulisuutta voit säädellä sillä kuinka paljon harissatahnaa käytät.

Patonki valkosipulilevitteellä

patonki ja leviteHelppo itsetehdyllä valkosipulilevitteellä täytetty patonki valmistuu kädenkäänteessä. 

Valkosipulilevite ainekset:
1 1/2 dl voita
1 dl Virgino-rypsiöljyä
1 dl vettä
ripaus suolaa
2-3 valkosipuli kynttä

1 patonki

Lue lisää...

patonki ja leviteHelppo itsetehdyllä valkosipulilevitteellä täytetty patonki valmistuu kädenkäänteessä. 

Valkosipulilevite ainekset:
1 1/2 dl voita
1 dl Virgino-rypsiöljyä
1 dl vettä
ripaus suolaa
2-3 valkosipuli kynttä

1 patonki

Marinoitu vuohenjuusto

marinoitu vuohenjuustoAinekset: 
400 g vuohenjuustoviipaleita 
4 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä 
3 valkosipulin kynttä 
1 luomusitruunan raastettu keltainen kuori 
1 sitruunan mehu 
1 pieni chilipalko 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
(lisäksi vihreää salaattia, miniluumutomaatteja ja herneenversoja) 

Lue lisää...

marinoitu vuohenjuustoAinekset: 
400 g vuohenjuustoviipaleita 
4 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä 
3 valkosipulin kynttä 
1 luomusitruunan raastettu keltainen kuori 
1 sitruunan mehu 
1 pieni chilipalko 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
(lisäksi vihreää salaattia, miniluumutomaatteja ja herneenversoja) 

Paahdetut minitomaatit bruschetta-leipien kera

paahdetut tomaatitAinekset:
250 g minitomaatteja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai jotain Virginon makuöljyistä
1/3 tl suolaa, mieluiten hienokiteistä merisuolaa
¼ tl mustapippurirouhetta
Lue lisää...
paahdetut tomaatitAinekset:
250 g minitomaatteja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai jotain Virginon makuöljyistä
1/3 tl suolaa, mieluiten hienokiteistä merisuolaa
¼ tl mustapippurirouhetta