header

Pääruoat

Munakoisopizzat

munakoisopizzaAinekset:
1 iso munakoiso
4 rkl Virginon Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl tomaattipyreetä
1 sipuli
1 rkl sitruunamehua
100 g kirsikkatomaatteja
100 g vihreitä papuja paloina (tuore tai pakaste)
2 dl juustoraastetta
100 g murennettua fetajuustoa
tuoretta timjamia

Lue lisää...

Kurpitsapasta

kurpitsapastaAinekset:
(3-4 annosta)
½ hokkaidokurpitsa (n. 700 g)
½ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ kasvisliemikuutio
2 dl vettä
1 tl valkoviinietikka
1 tl kuivattua rakuunaa
½ - 1 tl suolaa
100 g ruokakermaa
100 g fetajuustoa
350 g broileria pilkottuna tai suikaloituna
Virgino valkosipuliöljyä tai chiliöljyä paistamiseen
2 tl paprikajauhetta
1 tl cayannepippuria
Pastaa

Lue lisää...

Sienillä täytetyt paprikat

taytetyt paprikatAinekset:
6 isoa paprikaa
200 g / ½ l puhdistettuja tuoreita sieniä (metsäsieniä tai viljeltyjä)
4 rkl Virgino-rypsiöljyä
1 sipuli
1 tl suolaa
2½ dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
100 g pippurituorejuustoa
1½ Mustaleima emmental -juustoraastetta
tuoretta rosmariinia, timjamia tai persiljaa

Lue lisää...

Makkaramunakas

munakasSAinekset:
200 g makkaraa
1 pieni sipuli
6 munaa
2,5 dl maitoa
4 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Chiliöljyä
(chilijauhetta)
suolaa, mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa tai pizzamaustetta
2 dl pakasteherneitä
100 g juustoraastetta

Lue lisää...

Ankanrinta ja perunaröstit

ankanrinta perunarostAinekset:
4 ankan rintafileetä
suolaa
mustapippuria
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
Kastike:
1 salottisipuli
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 dl punaviiniä
2 dl semi glace -kastikepohjaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Lue lisää...