Ainekset:
400 g vaalealihaista kalaa
3 rkl Virgino Valkosipuliöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
½ dl silputtua persiljaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 luomusitruunan mehu
Valuta kalafileille sitruunamehua.
Sekoita parmesaani ja persiljasilppu laakealla lautasella ja kääntele kalafileitä seoksessa.
Voitele uunivuoka öljyllä ja asettele kalafileet vuokaan hiukan limittäin. Valuta fileiden päälle öljyä ja sirota suolaa ja pippuria. Paista uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.
Kala on kypsää, kun se lohkeaa haarukalla helposti. Varo ettei kala kypsy yli ja kuiva.
Voit koristella valmiin ruuan persiljasilpulla ja sitruunalohkoilla.
Vinkki! Jos käytät Valkosipuliöljyn sijaan maustamatonta Virgino-öljyä, voit lisätä 1–2 murskattua valkosipulin kynttä parmesaani-persiljaseokseen.
Resepti: Aira Kuvaja
Ainekset:
1 kg punajuuria
1 sipuli
2,5 dl kermaa
1 kananmuna
½ tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl kuivattua timjamia
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
tuoretta persiljaa, rosmariinia tai timjamia
Ainekset:
(3-4 annosta)
½ hokkaidokurpitsa (n. 700 g)
½ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ kasvisliemikuutio
2 dl vettä
1 tl valkoviinietikka
1 tl kuivattua rakuunaa
½ - 1 tl suolaa
100 g ruokakermaa
100 g fetajuustoa
350 g broileria pilkottuna tai suikaloituna
Virgino valkosipuliöljyä tai chiliöljyä paistamiseen
2 tl paprikajauhetta
1 tl cayannepippuria
Pastaa
Ainekset:
1 iso munakoiso
4 rkl Virginon Rosmariiniöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl tomaattipyreetä
1 sipuli
1 rkl sitruunamehua
100 g kirsikkatomaatteja
100 g vihreitä papuja paloina (tuore tai pakaste)
2 dl juustoraastetta
100 g murennettua fetajuustoa
tuoretta timjamia
Ainekset:
200 g makkaraa
1 pieni sipuli
6 munaa
2,5 dl maitoa
4 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Chiliöljyä
(chilijauhetta)
suolaa, mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa tai pizzamaustetta
2 dl pakasteherneitä
100 g juustoraastetta