header

Pääruoat

Avocadorisotto

avocadorisotto1Ainekset:
2:lle pääruokana, 4:lle lisukkeena
8 dl vettä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
½ d Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja 2 valkosipulin kynttä)
1 sipuli
3 dl risottoriisiä (tai puuroriisiä)
1 tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 syöntikypsää avocadoa
½ dl parmesaania
25 g voita
½ sitruunan mehu
tuoretta basilikaa

Lue lisää...

Yrttimarinoitu lampaanpaisti (viulu)

Lammasviulu LAinekset:
2 - 3 kg lampaan paisti

Marinadi:
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä
2 dl sherryä
0,75 dl soijakastiketta
0,5 dl fariinisokeria
6 - 8 valkosipulin kynttä (hakkaa pieneksi)
2 - 3 rkl sitruunanmehua
2 rkl hakattua, tuoretta rosmariinia
2 - 3 rkl hakattua, tuoretta minttua
2-3 rkl hakattu, tuoretta timjamia
1,5 tl mustapippuria

Lue lisää...

Pasta Carbonara

pasta carbonara1Ainekset:
1 pkt (170 g) amerikanpekonia
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä (myös Chili- tai Valkospiluöljy sopivat)
1 sipuli
300 g täysjyväspagettia
1 kananmuna
3 dl kermaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
½ dl parmesaaniraastetta
tuoretta persiljaa

Lue lisää...

Kahteen kertaan kypsennetyt uuniperunat

uuniperunat1Ainekset:
4 suurta ja jauhoista perunaa, esim. Rosamundaa
1 dl kevytmaitoa tai kermaa (tai näiden sekoitusta)
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyjä
½ tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 ½ dl cheddar-juustoa raasteena
1 rkl tuoretta pilkottua ruohosipulia

Lue lisää...

Paistetut ahvenet, sitruunamuusi ja maa-artisokkalastut

paistetut ahvenat ja sitruunamuusiPaistetut ahvenet:
(2:lle)
4 – 6 ahvenfileetä koosta riippuen
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl silputtua tuoretta tilliä
½ rkl voita
½ rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...