header

Pääruoat

Kahteen kertaan kypsennetyt uuniperunat

uuniperunat1Ainekset:
4 suurta ja jauhoista perunaa, esim. Rosamundaa
1 dl kevytmaitoa tai kermaa (tai näiden sekoitusta)
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyjä
½ tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 ½ dl cheddar-juustoa raasteena
1 rkl tuoretta pilkottua ruohosipulia

Lue lisää...

Pasta Carbonara

pasta carbonara1Ainekset:
1 pkt (170 g) amerikanpekonia
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä (myös Chili- tai Valkospiluöljy sopivat)
1 sipuli
300 g täysjyväspagettia
1 kananmuna
3 dl kermaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
½ dl parmesaaniraastetta
tuoretta persiljaa

Lue lisää...

Nepalilainen kasviscurry

kasviscurryAinekset:
¼ kaalia
2 dl vihreitä papuja
2 dl kukkakaalia paloina
2 dl vihreitä herneitä
2 perunaa kuorittuna ja kuutioituna
3 rkl Virgino Chiliöljyä
2 sipulia
vihreä paprika
2 tl juustokuminaa
1 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
1 tl suolaa
1 tlk kookosmaitoa
1 sitruunan mehu
tuoretta korianteria

Lue lisää...

Paistetut ahvenet, sitruunamuusi ja maa-artisokkalastut

paistetut ahvenat ja sitruunamuusiPaistetut ahvenet:
(2:lle)
4 – 6 ahvenfileetä koosta riippuen
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl silputtua tuoretta tilliä
½ rkl voita
½ rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Nepalilainen linssipata (Toor Dal)

linssipataAinekset:
6 dl vettä
2 dl punaisia linssejä
2 rkl Virgino Chiliöljyä
1 tl suolaa
1 tl kurkumaa
pieni sipuli
2 tomaattia kuutioina
2 kokonaista neilikkaa
1 tl juustokuminaa
1 kanelitanko
½ tl kardemummaa

Lue lisää...