header

Pääruoat

Sisäfileepihvit, hernekastike, porkkanapyree ja paistetut porkkanat

pihviAinekset:
4 annosta

Pihvit
700 g naudan sisäfileetä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl Virgino Chiliöljyä tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
1 tl voita

Lue lisää...

Tonnikalapasta

pasta(2 annosta)

Ainekset:
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja yksi valkosipulin kynsi kuorittuna ja hienonnettuna)
1 sipuli
400 g tomaattimurskaa
1 tlk veteen säilöttyä tonnikalaa
hiukan suolaa
1 tl kuivattua oreganoa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl parmesaaniraastetta
tuoretta persiljaa, oreganoa tai basilikaa
200 g täysjyväspagettia

Lue lisää...

Uunissa paistettu kukkakaali

paistettu kukkakaali1Ainekset:
kokonainen kukkakaali
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Ahvenia ja myskikurpitsaa timjamilla

kurpitsa ja ahvenAinekset:
1 kg myskikurpitsaa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
pari kourallista tuoretta timjamia tai 2 tl kuivattua timjamia
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 dl kasvislientä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
sitruuna
ahvenia tai muuta vaaleaa kalaa
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen

Lue lisää...

Sienirisotto

sienirisotto12-3 annosta

Ainekset:
3 dl risottoriisiä
1 dl Virgino-rypsiöljyä
8 dl vettä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
1 sipuli
150-200 g sieniä (kantarelli, suppilovahvero tms.)
1/2 dl parmesaani-juustoraastetta
50 g voita
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl silputtua tuoretta persiljaa

Lue lisää...