header

Pääruoat

Ahvenia ja myskikurpitsaa timjamilla

kurpitsa ja ahvenAinekset:
1 kg myskikurpitsaa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
pari kourallista tuoretta timjamia tai 2 tl kuivattua timjamia
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 dl kasvislientä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
sitruuna
ahvenia tai muuta vaaleaa kalaa
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen

Lue lisää...

Uunissa paistettu kukkakaali

paistettu kukkakaali1Ainekset:
kokonainen kukkakaali
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Kasvis-sienikääryleet

kaalikaaryleet1Ainekset:
1 valkokaali

Täyte:
1 dl puuroriisiä
3 dl Nyhtökauraa tai Härkistä
1 kasvisliemikuutio
1 sipuli
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
0,5 l tuoreita sieniä (esimerkiksi kantarelleja tai herkkusieniä)
3 rkl ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
siirappia
voinokareita

Lue lisää...

Sienirisotto

sienirisotto12-3 annosta

Ainekset:
3 dl risottoriisiä
1 dl Virgino-rypsiöljyä
8 dl vettä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
1 sipuli
150-200 g sieniä (kantarelli, suppilovahvero tms.)
1/2 dl parmesaani-juustoraastetta
50 g voita
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl silputtua tuoretta persiljaa

Lue lisää...

Grillattua broileria, uunipunajuuria ja pippurikastike

grillattu broileri(4:lle)

Ainekset:
4–6 broilerin rintafileetä
3–4,5 rkl Virginon Chiliöljyä tai Valkosipuliöljyä
(tai maustamatonta Virgino-öljyä sekä silputtua valkosipulia ja/tai silputtua tuoretta chiliä)
2 limetin raastettu kuori ja mehu
1 tl suolaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1/3 tl mustapippurirouhetta

Lue lisää...