Ainekset:
6 isoa paprikaa
200 g / ½ l puhdistettuja tuoreita sieniä (metsäsieniä tai viljeltyjä)
4 rkl Virgino-rypsiöljyä
1 sipuli
1 tl suolaa
2½ dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
100 g pippurituorejuustoa
1½ Mustaleima emmental -juustoraastetta
tuoretta rosmariinia, timjamia tai persiljaa
Ainekset:
4 ankan rintafileetä
suolaa
mustapippuria
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
Kastike:
1 salottisipuli
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 dl punaviiniä
2 dl semi glace -kastikepohjaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
(2 annosta)
Ainekset:
6 kananmunaa
6 rkl (vajaa desilitra) kermaa
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
½ tl oreganoa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
100 g Koskenlaskija-juustoa tai muuta sulatejuustoa
(4 annosta)
Ainekset:
400 g lihapullia
6 keitettyä perunaa
400 g bratwursteja
2 punaista paprikaa
½ dl Virginon makuöljyä (Chili, Valkosipuli tai Rosmariini)
lisäksi maun mukaan esim. fetajuustokuutioita, ilmakuivattua kinkkua ja vihreää salaattia
Ainekset:
3 ankanrintaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Virginon Rosmariiniöljyä
Pyree:
500 g palsternakkaa
2 jauhoista perunaa
vettä
1 tl suolaa
1 dl kermaa
1 rkl Virgino-rypsiöljyä
(1/3 tl kuivattua rosmariinia, jos käytät maustamatonta Virgino-öljyä)