header

Pääruoat

Uuniperunaa savukalatäytteellä

uuniperuna ja savukalaAinekset:
8 isoa Rosamunda-perunaa
foliota

Täyte:
200 g lämminsavustettua kirjolohta tai lohta
½ vihreää paprikaa
2 dl kermaviiliä
½ dl sinappikurkkusalaattia
2 rkl hienonnettua tilliä
tilliä hienonnettuna
¼ tl rouhittua mustapippuria
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua

Lue lisää...

Pekonirösti

pekonirostiAinekset:
2-3 isoa Rosamundaa
1 hienonnettu salottisipuli
6 viipaletta savustettua pekonia suikaleina
1/2 dl Virgino Valkosipuliöljyä
1 tl suolaa
hieman jauhettua valkopippuria

Lue lisää...

Pastaa hernepestolla ja pekonilla

pastahernepestoS3-4 annosta (tai 2 annosta todella nälkäiselle)
Ainekset:
200 g pakasteherneitä
¾ dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
kaksi kourallista tuoretta basilikaa
1 rkl sitruunanmehua
1 dl Parmesan- tai Gran Padano -juustoa raastettuna
mustapippuria myllystä
halutessasi suolaa
Tagliatelle pastaa
pekonia 1-2 siivua/annos

Lue lisää...

Bataatti-jauhelihapaistos

bataatti jahelihapaistosAinekset:
1 iso bataatti
2 isoa, soseutuvaa perunaa (esim. Rosamunda)
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 muna

Lue lisää...

Kesäkurpitsaviipaleet uunissa

kesakurpitsasipsitAinekset:
2 kesäkurpitsaa
1 dl Virgino-rypsiöljyä (tai maun mukaan jotain Virginon makuöljyistä)
1 sitruunan mehu
hienoa merisuolaa, mustapippuria myllystä

Lue lisää...