header

Pääruoat

Couscous-kasvissalaatti ja kikhernepata

lahiida lautanenCouscous-kasvissalaatti
Ainekset:
3 dl couscousia
3 dl vettä
½ tl suolaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 keltainen paprika
½ kurkkua
½ punasipulia
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g fetajuustoa murennettuna
1 rkl sitruunanmehua
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä
1 ruukku tuoretta korianteria tai persiljaa

Lue lisää...

Vegaaninen kurpitsarisotto ja falafel-pyörykät

kurpitsarisotto ja falafelVegaaninen kurpitsarisotto
Ainekset:
1 (noin 850 g) myskikurpitsa
1/2 dl vettä
3 salottisipulia
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä
4 dl risottoriisiä
2 dl valkoviiniä tai kuivaa kuohuviiniä
noin 9 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota (gluteeniton)
1 dl vegaanista juustoa karkeaksi raastettuna
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

Lue lisää...

Peruna-tonnikalalaatikko

perunatonnikalalaatikkoAinekset:
1 pss kermaperunaviipaleita (pakaste, 500 g)
1 tlk tonnikalaa vedessä
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä
½ sitruunan mehu
hiukan mustapippuria ja suolaa
1 muna
2 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
tilliä

Lue lisää...

Porsaan etuselkää ja suppilovahveromuhennosta

possua sienikastikkeellaAinekset:
noin 1,2 kg porsaan etuselkää luulla
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä
2 laakerinlehteä
vettä

Lue lisää...

Paahteinen bataattilaatikko

bataattilaatikko4 henkilölle
Ainekset:
1 kg bataattia
1 pieni sipuli (tai ½ isosta)
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rosmariiniöljy
2 rkl Virgino kylmäpuristettu chiliöljy
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
¼ tl kanelia
2 rkl siirappia
korppujauhoja

Lue lisää...