header

Pääruoat

Porsaan etuselkää ja suppilovahveromuhennosta

possua sienikastikkeellaAinekset:
noin 1,2 kg porsaan etuselkää luulla
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä
2 laakerinlehteä
vettä

Lue lisää...

Peruna-tonnikalalaatikko

perunatonnikalalaatikkoAinekset:
1 pss kermaperunaviipaleita (pakaste, 500 g)
1 tlk tonnikalaa vedessä
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä
½ sitruunan mehu
hiukan mustapippuria ja suolaa
1 muna
2 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
tilliä

Lue lisää...

Sisäfileepihvit, hernekastike, porkkanapyree ja paistetut porkkanat

pihviAinekset:
4 annosta

Pihvit
700 g naudan sisäfileetä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl Virgino Chiliöljyä tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
1 tl voita

Lue lisää...

Paahteinen bataattilaatikko

bataattilaatikko4 henkilölle
Ainekset:
1 kg bataattia
1 pieni sipuli (tai ½ isosta)
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rosmariiniöljy
2 rkl Virgino kylmäpuristettu chiliöljy
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
¼ tl kanelia
2 rkl siirappia
korppujauhoja

Lue lisää...

Tonnikalapasta

pasta(2 annosta)

Ainekset:
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja yksi valkosipulin kynsi kuorittuna ja hienonnettuna)
1 sipuli
400 g tomaattimurskaa
1 tlk veteen säilöttyä tonnikalaa
hiukan suolaa
1 tl kuivattua oreganoa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl parmesaaniraastetta
tuoretta persiljaa, oreganoa tai basilikaa
200 g täysjyväspagettia

Lue lisää...