Ainekset:
2 dl vettä (tai kermaa tai kermaviiliä)
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
1 tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Chiliöljyä
400 g jauhelihaa (sika-naudasta tulevat parhaat lihapullat)
Ainekset:
2 dl vettä (tai kermaa tai kermaviiliä)
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
1 tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Chiliöljyä
400 g jauhelihaa (sika-naudasta tulevat parhaat lihapullat)
Ainekset:
2 dl vettä (tai kermaa tai kermaviiliä)
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
1 tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Chiliöljyä
400 g jauhelihaa (sika-naudasta tulevat parhaat lihapullat)
Karjalanpaisti on helppotekoinen ja juhlava ruoka.
Ainekset:
500 g karjalanpaistilihoja kuutioina
2 porkkanaa
1 sipuli
1 tl suolaa
2 tl kokonaisia maustepippureita
1 tl kokonaisia mustapippureita
2 laakerinlehteä
1 pullo (3,33 dl) vaaleaa olutta
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä)
tuoretta rosmariinia
Karjalanpaisti on helppotekoinen ja juhlava ruoka.
Ainekset:
500 g karjalanpaistilihoja kuutioina
2 porkkanaa
1 sipuli
1 tl suolaa
2 tl kokonaisia maustepippureita
1 tl kokonaisia mustapippureita
2 laakerinlehteä
1 pullo (3,33 dl) vaaleaa olutta
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä)
tuoretta rosmariinia
Ainekset:
5 keitettyä punajuurta
5 isoa perunaa
noin 150 g Aura-juustomurua
3 - 4 dl kuohukermaa
5 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Rosmariiniöljyä
mustapippuria
2 valkosipulin kynttä
silputtua tuoretta persiljaa
Ainekset:
5 keitettyä punajuurta
5 isoa perunaa
noin 150 g Aura-juustomurua
3 - 4 dl kuohukermaa
5 rkl Virgino-rypsiöljyä tai Rosmariiniöljyä
mustapippuria
2 valkosipulin kynttä
silputtua tuoretta persiljaa
Ainekset:
4 kpl porsaankyljyksiä tai kassleria viipaleina
4 rkl Virgino Chiliöljyä
1 dl Coca-Colaa tai muuta kolajuomaa (sokeroitua)
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 rl garam masalaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
1 rkl soijaa
1 rkl tomaattipyreetä
ripaus maustepippuria
2 valkosipulin kynttä lohkottuna
1 rkl sinappi
Ainekset:
4 kpl porsaankyljyksiä tai kassleria viipaleina
4 rkl Virgino Chiliöljyä
1 dl Coca-Colaa tai muuta kolajuomaa (sokeroitua)
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 rl garam masalaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
1 rkl soijaa
1 rkl tomaattipyreetä
ripaus maustepippuria
2 valkosipulin kynttä lohkottuna
1 rkl sinappi
Ainekset:
300 g naudan ulkofileetä
300 g porsaan ulkofileetä
300 g karitsan paahtopaistia
Marinadi:
1 1/2 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 dl kuivaa valkoviiniä
5 valkosipulinkynttä (kuorittuna ja viipaloituna)
1/2 dl sitruunamehua
1 tl sitruunan keltaista kuorta raasteena
1/2 dl tuoretta oreganoa (silputtuna)
3 kpl laakerinlehteä (murskattuna)
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Ainekset:
300 g naudan ulkofileetä
300 g porsaan ulkofileetä
300 g karitsan paahtopaistia
Marinadi:
1 1/2 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 dl kuivaa valkoviiniä
5 valkosipulinkynttä (kuorittuna ja viipaloituna)
1/2 dl sitruunamehua
1 tl sitruunan keltaista kuorta raasteena
1/2 dl tuoretta oreganoa (silputtuna)
3 kpl laakerinlehteä (murskattuna)
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl suolaa
1 tl mustapippuria