Pääruoat

Pinaatti-avocadopasta

pinaattipasta1(4 annosta) 
Ainekset: 
150 g hienonnettua pinaattia (pakaste) 
½ dl saksanpähkinäitä 
½ dl maustamatonta Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä tai Rosmariiniöljyä 
luomusitruunan mehu 
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa 
1/3 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria 
1 valkosipulin kynsi 
1/2 dl parmesaanijauhetta 
2 syöntikypsää avocadoa 
400 g täysjyväspagettia 

Lue lisää...

pinaattipasta1(4 annosta) 
Ainekset: 
150 g hienonnettua pinaattia (pakaste) 
½ dl saksanpähkinäitä 
½ dl maustamatonta Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä tai Rosmariiniöljyä 
luomusitruunan mehu 
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa 
1/3 tl suolaa 
muutama kierros mustapippuria 
1 valkosipulin kynsi 
1/2 dl parmesaanijauhetta 
2 syöntikypsää avocadoa 
400 g täysjyväspagettia 

Lahnaburgeri

lahnaburgeri1Ainekset:
1 pkt saaristolaiskalapihvejä (200 g)
8 viipaletta graham- tai kaurapaahtoleipää
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
4 rkl majoneesia
mustapippuria myllystä
muutama salaatinlehti ja tomaatinviipale
(muutama viipale suola- tai maustekurkkua)
1 sitruunan mehu

Lue lisää...

lahnaburgeri1Ainekset:
1 pkt saaristolaiskalapihvejä (200 g)
8 viipaletta graham- tai kaurapaahtoleipää
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
4 rkl majoneesia
mustapippuria myllystä
muutama salaatinlehti ja tomaatinviipale
(muutama viipale suola- tai maustekurkkua)
1 sitruunan mehu

Sitrusbroileri yrttikermaperunoilla

sitruunabroileri2Sitrusbroileri:
500 g broilerin paistileikettä
6 rkl Virgino rosmariiniöljyä
1 tl suolaa
1 sitruuna
1 appelsiini/veriappelsiini
2 valkosipulinkynttä
tuoretta timjamia
mustapippuria myllystä
1 pieni punasipuli tai 1/2 iso punasipuli

Lue lisää...

sitruunabroileri2Sitrusbroileri:
500 g broilerin paistileikettä
6 rkl Virgino rosmariiniöljyä
1 tl suolaa
1 sitruuna
1 appelsiini/veriappelsiini
2 valkosipulinkynttä
tuoretta timjamia
mustapippuria myllystä
1 pieni punasipuli tai 1/2 iso punasipuli

Avocadorisotto

avocadorisotto1Ainekset:
2:lle pääruokana, 4:lle lisukkeena
8 dl vettä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
½ d Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja 2 valkosipulin kynttä)
1 sipuli
3 dl risottoriisiä (tai puuroriisiä)
1 tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 syöntikypsää avocadoa
½ dl parmesaania
25 g voita
½ sitruunan mehu
tuoretta basilikaa

Lue lisää...

avocadorisotto1Ainekset:
2:lle pääruokana, 4:lle lisukkeena
8 dl vettä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
½ d Virgino Valkosipuliöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja 2 valkosipulin kynttä)
1 sipuli
3 dl risottoriisiä (tai puuroriisiä)
1 tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 syöntikypsää avocadoa
½ dl parmesaania
25 g voita
½ sitruunan mehu
tuoretta basilikaa

Yrttimarinoitu lampaanpaisti (viulu)

Lammasviulu LAinekset: 
2 - 3 kg lampaan paisti 

Marinadi: 
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä 
2 dl sherryä 
0,75 dl soijakastiketta 
0,5 dl fariinisokeria 
6 - 8 valkosipulin kynttä (hakkaa pieneksi) 
2 - 3 rkl sitruunanmehua 
2 rkl hakattua, tuoretta rosmariinia 
2 - 3 rkl hakattua, tuoretta minttua 
2-3 rkl hakattu, tuoretta timjamia 
1,5 tl mustapippuria 

Lue lisää...

Lammasviulu LAinekset: 
2 - 3 kg lampaan paisti 

Marinadi: 
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä 
2 dl sherryä 
0,75 dl soijakastiketta 
0,5 dl fariinisokeria 
6 - 8 valkosipulin kynttä (hakkaa pieneksi) 
2 - 3 rkl sitruunanmehua 
2 rkl hakattua, tuoretta rosmariinia 
2 - 3 rkl hakattua, tuoretta minttua 
2-3 rkl hakattu, tuoretta timjamia 
1,5 tl mustapippuria