Ainekset:
1 sipuli
2 kynttä valkosipulia tai käytä Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen
1 tl paprikajauhetta
½ tl cayennepippuria
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy paistamiseen
1 tl punaviinietikkaa
1/2 -1 tl Suolaa (halutessasi)
mustapippuria myllystä
1,5 dl raakoja punaisia linssejä
5-7 dl vettä (lisää pastojen kypsyessä vettä tarpeen mukaan)
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
300 g fusillipastaa
1 dl valutettuja suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tl kuivattu basilika
2 tl kuivattu oregano
tarjoiluun tuoretta basilikaa tai rucolaa
Ainekset:
1 sipuli
2 kynttä valkosipulia tai käytä Virgino valkosipuliöljyä paistamiseen
1 tl paprikajauhetta
½ tl cayennepippuria
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy paistamiseen
1 tl punaviinietikkaa
1/2 -1 tl Suolaa (halutessasi)
mustapippuria myllystä
1,5 dl raakoja punaisia linssejä
5-7 dl vettä (lisää pastojen kypsyessä vettä tarpeen mukaan)
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
300 g fusillipastaa
1 dl valutettuja suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tl kuivattu basilika
2 tl kuivattu oregano
tarjoiluun tuoretta basilikaa tai rucolaa
Ainekset:
4-8 Rosamunda -perunoita (riippuen koosta)
Alumiinifoliota
Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli pilkottuna
Virgino valkosipuliöljy paistamiseen
1/2 tl cayennepippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokumina (jeera)
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
Ainekset:
4-8 Rosamunda -perunoita (riippuen koosta)
Alumiinifoliota
Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli pilkottuna
Virgino valkosipuliöljy paistamiseen
1/2 tl cayennepippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokumina (jeera)
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
Ainekset:
400 g broilerinfileesuikaleita
paistamiseen Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyä
100 g vihreää pestokastiketta
200 g kirsikkatomaatteja
0,5 nippu kevätsipulin varsia silputtuna
1 kesäkurpitsa
500 g peruna-sipulisekoitus
4 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Ainekset:
400 g broilerinfileesuikaleita
paistamiseen Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyä
100 g vihreää pestokastiketta
200 g kirsikkatomaatteja
0,5 nippu kevätsipulin varsia silputtuna
1 kesäkurpitsa
500 g peruna-sipulisekoitus
4 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Ainekset:
3 dl täysjyväpikariisiä
3 dl appelsiinitäysmehua
4 dl vettä + kanaliemikuutio
1 tl hunajaa
½ tl sitruunapippuria
1 tl timjamia
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä
4 kpl broilerin rintafileetä hunajamarinadissa
50 g cashew-pähkinöitä
Ainekset:
3 dl täysjyväpikariisiä
3 dl appelsiinitäysmehua
4 dl vettä + kanaliemikuutio
1 tl hunajaa
½ tl sitruunapippuria
1 tl timjamia
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä
4 kpl broilerin rintafileetä hunajamarinadissa
50 g cashew-pähkinöitä