header

Salaatit

Puolukkainen hapankaalisalaatti

Ainekset:
400 g hapankaalia
2 dl tuoretta puolukkasurvosta
1 lehtisellerin varsi kuutioina
1 hienonnettu salottisipuli
1 dl hienonnettua korianteria
1 dl hienonnettua sitruunamelissaa
½ dl hienoa sokeria tai hunajaa
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä
ripaus suolaa

Lue lisää...

Nizzansalaatti

nizzansalaattiAinekset:
400 g keitettyä perunaa
100 g keitettyjä vihreitä papuja
3 keitettyä munaa
1 sipuli
4 tomaattia
1/2 kurkkua
300 g tonnikalaa vedessä
1 dl mustia oliiveja valutettuna
tuoreen basilikan lehtiä

Lue lisää...

Pähkinä-sinihomejuustosalaatti

pahkina sinihomejuustosalaatti1Ainekset:
1 dl saksanpähkinöitä
1 kerä salaattia
100 g sinihomejuustoa
1 päärynä
muutama tuore mansikka koristeeksi

Lue lisää...

Feta-vesimelonisalaatti

feta vesimelonisalaattiAinekset:
1 kerä tai ruukku salaattia
kourallinen rucolaa
½ kurkkua
300 g siemenetöntä vesimelonia
1 pkt (150–200 g) fetajuustoa
½ dl pinjansiemeniä
½ limen mehu
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
pari kierrosta mustapippuria myllystä
koristeluun tuoreen rosmariinin lehtiä tai muita tuoreita yrttejä

Lue lisää...

Peruna-valkosipuliaioli salaatti

Perunavalkosipuliaiolisalaatti SmallAinekset:
800 g kiinteitä kypsiä kuorettomia perunoita
1 hienonnettu punasipuli
3 keitettyä kananmunaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 - 2 lehtisellerin vartta ohuina viipaleina
1/2 rkl suolaa
1 - 2 rkl sitruunamehua
1 keltuainen
250 ml Virgino valkosipuliöljyä
2 dl ranskankermaa
1 dl hienonnettua kirveliä
jauhettua mustapippuria

Lue lisää...