header

Salaatit

Rapsakka parsakaalisalaatti pekonilla

parsasalaattiAinekset:
400 g parsakaalia
1 pkt pekonia
1/2 dl rusinoita
1/2 dl aurinkokukan siemeniä
1 punasipuli
100 g (1/2 purkkia) maustamatonta jogurttia
2 rkl rypsiöljyä
1/2 tl sokeria

Lue lisää...

Surimi-vesimelonisalaatti

surimisalaattiAinekset:
1 kerää vihreää salaattia
1/2 kurkkua
2 tomaattia
200 g vesimelonia
200 g surimia paloina tai tankoina
0,5 dl cashew-pähkinöitä
1 sitruuna
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 rkl samppanjaviinietikkaa tai muuta hyvää viinietikkaa
mustapippuria myllystä
tuoretta minttua

Lue lisää...

Grillikanasalaatti

kanasalaattiAinekset:
(2-3 annosta)
2-3 broilerfilettä
paistamiseen Virgino valkosipuliöljy
broilerimaustetta maustamiseen
1 paprika
1 rasia pieniä terttutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
ripaus suolaa
1 ruukku rucola -salaattia
1 pussi jääsalaattia

Lue lisää...

Kana-hapankaalisalaatti

maku rosm kana hapankaalisalaattiAinekset:
300 g hapankaalia
1 kuutioitu hapan omena
1 dl leikattua ruohosipulia
3 dl kuutioitua hunajamelonia
1 kuutioitu punainen paprika
1 kuutioitu porkkana
2 rkl sinapinsiemeniä
Jää- ja amerikansalaattia
2 viipaloitua kypsennettyä broilerin rintaleikettä

Lue lisää...

Vesimeloni-fetasalaatti

feta melonisalaattiAinekset:
180 g salaattijuustokuutioita tai fetajuustoa
250 g vesimelonia (kuoret leikattu pois)
½ kerää tai ruukkua vihreää salaattia
½ dl kurpitsansiemeniä
muutama oksa tuoretta timjamia
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 rkl samppanjaviinietikkaa, limeviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Lue lisää...