Ainekset:
1 kerä lehtikaalia
1 punainen paprika
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 dl kirsikkatomaatteja
150 g fetajuustoa
1 dl kuorittuja saksanpähkinöitä
½ dl granaattiomenan siemeniä
1 lime lohkoina
3 tuoretta viikunaa
tuoreen basilikan lehtiä
muutama kierros mustapippuria myllystä
Ainekset:
1/2 l hapankaalia
2 dl sipuliviipaleita
1 rkl suomalaista hunajaa
1/2 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
Ainekset:
200 g mustajuurta keitettynä
200 g katkarapuja
1 kpl omena
1 rkl Virgino-öljyä
2 rkl majoneesia
0,5 kpl punasipulia
tilliä, suola, pippuri
Ainekset:
600 g varhaisperunoita
300 g savustettua lohta
½ nippu retiisejä
2 kevätsipulia varsineen
1 maustekurkku kuutioituna
(tuoretta tilliä)