Pohja:
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
200 g maitorahkaa
Pohja:
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
200 g maitorahkaa
Pohja:
100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
200 g maitorahkaa
Ainekset:
3 munaa
4,5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamvehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
1 tl leivinjauhetta
Ainekset:
3 munaa
4,5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamvehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
1 tl leivinjauhetta
Taikina:
1,5 dl lämmintä vettä
½ tl suolaa
2 tl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 ps kuivahiivaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Taikina:
1,5 dl lämmintä vettä
½ tl suolaa
2 tl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 ps kuivahiivaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Taikina:
2 dl kädenlämpöistä tai hieman lämpimämpää vettä
5 dl vehnäjauhoja
1 pussi kuivahiivaa
½ tl suolaa
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Täytteet:
2 suomalaista punaposkista omenaa
½ dl vaahterasiirappia (tai juoksevaa hunajaa)
200 g mozzarellaraastetta
100 g sinihomejuustoa
5 viipaletta pekonia
tuoretta basilikaa
Taikina:
2 dl kädenlämpöistä tai hieman lämpimämpää vettä
5 dl vehnäjauhoja
1 pussi kuivahiivaa
½ tl suolaa
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
Täytteet:
2 suomalaista punaposkista omenaa
½ dl vaahterasiirappia (tai juoksevaa hunajaa)
200 g mozzarellaraastetta
100 g sinihomejuustoa
5 viipaletta pekonia
tuoretta basilikaa
Ainekset:
50 g pala hiivaa
1 dl vettä
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl hienokiteistä merisuolaa
1 rkl unikonsiemeniä
2,5 dl ruisjauhoja
1/2 dl vehnäjauhoja
Ainekset:
50 g pala hiivaa
1 dl vettä
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl hienokiteistä merisuolaa
1 rkl unikonsiemeniä
2,5 dl ruisjauhoja
1/2 dl vehnäjauhoja